Litet badrum

2014Som ni ser är blomkrukorna på väggen ganska återkommande, just för att jag personligen gillar dem så mycket. Detta badrummet är ganska retro men även ljust stilrent. Växter i ett badrum är lika viktigt för mig som i alla andra rum, det ger lite liv och ger en mysig känsla. 
På bilderna ser badrummet väldigt stort ut, men det är inte så stort, de längsta väggarna är 4 "rutor" vilket jag gissar är 4 meter. Hoppas ni fick lite inspiration, krämkräm!
 


Hilton- Kallt vatten

2014Vattnet är ganska kallt nu på hösten, trots Isla Paradisos varma klimat. Men det hindrar inte Melody från att ta en liten snorkeltur. Hon har precis skaffat sig ett yrke! Arkitekturformgivare, något som passar henne bra. 
Dessutom fick Camie ett tips från en bloggläsare om ett hotell vid stranden som behöver en ny ägare, och det blev tillslut Camie. Efter många underskrifter och möten står nu hon som ägare. 
Nemi är mest hemma och tar hand om barnen. Hon saknar dock Edwin så att det svider, men hon är långt borta nu och hon har lovat sig själv att vara stark och inte ringa. Mitt i städandet får hon även ett samtal från den lokala tidningens chefsedaktör angående ett jobb.
Hon tar genast kvasten och åker in till centrum. Vi får väl se hur det går...


Sliders

2014Slider är så himla värt att ladda ner. Du kan göra din sim mycket personligare och ofta enligt mig, även snyggare. På bilden ser ni Nemi och Melody, stor skillnad. Eller hur? 
Nu bor dem i Isla Paradiso och jag älskar att dem bor där. Mycket finare ljus att fota i, fina stränder och mer min smak. Helt underbart asså. Jag bjuder även på mig själv, igen. En aningens annorlunda sim, och ja. Hon har samma klänning som Melody. Nemis stil däremot tycker jag har blivit en aningens "mammigare". Sklle vara såå snuggt att ha på en gravid sim...