Double PGC

2014Hejhejhej! NU är jag hemma från min semester, wop. Och jag och en kompis har kommit på en egen liten utmaning, Double PGC! Det går ut på att man är två stycken so spelar på olika familjer, men samtidigt! Och den som först kommer till generation 10 vinner! Priset är inte påkommet ännu.

Och detta är Luna Brown, en hyfsat ensam person som absolut inte vet vad hon ska ta vägen, men det vet jag. Jag har lite planer för henne, gift henne rik, hon blir författare och hemmafru... 
Nu kommer jag skriva lite annorlunda och istället skriva från mina planer och hur jag gjort.
Första steget var som sagt att gifta henne rik, så jag började kolla på onlinedejter, men fann inget intressant, så jag tog henne till lyxområdet i Isla Paradiso.
I första huset var det en familj, och där tappade jag hoppet direkt så det var bara att gå vidare.
I nästa hus var det något mer intressant, en ungkarl som dessutom är rik. Och i denna utmaningen måste man vara snabb som attan för Amanda vet hur man spelar med familjer, något jag suger på!
Och sedan vart det giftemål och våran lilla spelrunda är över. Jag vet inte riktigt om jag vill skriva om detta, det är nog roligare för er att läsa om en vanlig PGC som jag ska skapa efter detta inlägget. Så ni kommer nog bara få lite korta inlägg då och då med ställningen mellan mig och Amanda. Jag ska dessutom tjata på henne om att skaffa en simsblogg. KRÄM!


Angelicas kläder

2014Vardag/Finkläder/Badkläder/Sovkläder/Idrottskläder/Vinterkläder

Tänkte visa er Ancelicas kläder ny när hon inte går omkring i mammakläder längre. Som sagt, både Kim och Angelica älskar framtiden och jag diggar kläderna. Jag hade självklart laddat ner med kläder till sims om min dator hade tolererat det, men det gör den icke. Så därför använder jag dem som följer med expantionerna. Kräm!


Familjen Houston- Framtiden

2014Kronofogden kommer, vänner går förlorade och rutinerna krossas! Därför bestämde sig Kim för att ta ett samtal med Angelica, något som inte är vanligt nuförtiden. Paparazzis väntar bara på deras snedsteg och ryktena går mellan mun till mun förfullt!
Under samtalet diskuterade hur de skulle få kontroll över livet igen och vad som skulle hända när Kim behövde börja jobba igen. Då fick Angelica fick en total snilleblixt! Om de åkte till framtiden så kunde de köpa sig en plumbot istället för en butler. Det är ju dessutom både Kim och Angelicas stora dröm, att få åka till framtiden. Det skulle kunna upprätthålla lite rutiner, men de bestämde sig, trots Angelicas iver att vänta till Lydia har blivit lite större, alternativt att bara en person skulle ta sig till framtiden. 
För att lösa detta med tidsbristen hos Lydia vidtog Angelica en stor återgärd, hon sa upp sig på sitt jobb. Det skulle ge mer tid hemma, och hon kunde börja fokusera på vad hon verkligen tyckte om. Och planerande av framtiden är i full gång...