En ny video

2014Nej nej nej nej, den förra videon var inte sådär superbra... Därför har jag bestämt mig för att göra en ny video och en helt ny LP. Hoppas ni gillar den, och prenumererar. LÄNK!


Önska ett inlägg!

2014Eftersom jag bara har bloggat om TS4 ett tag nu tänkte jag fråga er om det är något annat ni vill se här på denna blogg. Som Downloadtips, åsikter eller Q/A. Ni väljer!


Juni Vince- Dags att flyga ut

2014Nova är faktiskt gravid igen. Inte visste jag att hon kunde skynda sig så mycket. Hon är i alla fall väldigt glad denna gången också. Det är föresten jag med.
Med det verkar inte hennes pojkvän vara, så vi får se hur det blir. Stackars Nova, inte har hon det lätt inte. Jag hoppas verkligen att det håller. I alla fall är Madison ungdom nu, och har fyllt 21. Men hon stannar kvar ett tag...eller för alltid. Men somliga har mer brottom.
Idag var det dags för Harper och Amelia att flytta. Något Max tyckte va extra jobbigt. Trots att d bara är tonåringar har de så brottom med livet. Med de bor inte långt borta, det visade sig att deras pojkvänner också är tvillingar så de flyttar in hos dem i deras studentboende i stan.