Juni Vince- Krabater

2014Trots den gigantiska magen kan jag inte låta bli att jogga. Magen är faktiskt större nu är vad den var när den rymdes Madison.
Denna gången fick jag gå hem från jobbet extra tidigt. Kollegorna blev mer panikslagna är vad Max blev då jag ropade "Mot BB" precis när jag hade kommit innanför dörren.
Det blev inte bara en krabat, utan två. Så barnkammaren är 100% full. Amelia och Harper heter dessa små änglar. 
Och det är uttröttande med bebisar och graviditeter. Så en del viktiga saker får skjutas upp, likaså träningen. Men inom kort planerar jag att mammamagen ska vara borta. inga mer graviditeter planerade på ett tag. Men jag har inte tröttnat på att ha bebisar i huset. Inte nova heller...


Visste ni att...

2014Om en bebis lämnas ensam i TS4 skickas den automatiskt till dagis och kommer sedan hem när någon är hemma. Praktiskt, gulligt och gratis. Och man vet inte om bebisen har smutsig blöja, är ensam eller hungisg. Man får testa allt, vilket blir en utmaning. Gulligt, smart och realistiskt.


Juni Vince- Min andra graviditet

2014Jag är gravid igen! Ja, tätt inpå min första, men jag älskar det! Det är underbart att vara mamma, och jag är fortfarande mammaledig så jag kan vara hemma med Madison.
Fast jag kallar henne ibland Mad för att hon är lite sur av sig. Hennes personlighet har kommit fram väldigt snabbt, och det är supergulligt. Familjen är så tajt, och det är underbart. 
På tal om min andra graviditet så är jag nära födsel nu. Det är många stora saker på gång, fast första ska krabat nummer 2 ut.