Ricky Steph

2014Önskning

Tove önskade följande:
 
Namn: Ricky Steph 
Kön: Tjej 
Ålder: Ungdom 
Hår: Ljuslila med en ganska tydlig brun utväxt. 
Ögonfärg: Brun 
Kläder: Ljusa kläder. Väldigt mycket vitt och pastellfärger. 
Med eller utan CC: Med cc, men skriv gärna en cc-lista om du har tid. :) 
Expansioner och prylpaket: Husdjur, Kvällsnöjen, Semesterparadis, Årstider, Destination Världen, Universitetsliv, Leva Livet, Drömjobb och Sovrum och badrum. 
Egenskaper: Galen, festprisse, slabbig, upprorisk och virtuos. 
Smink: Tydlig eyeliner men annars ganska neutralt. 
Biografi: Ricky har alltid varit den snälla och duktiga tjejen. Hon har spelat musik och olika instrument ända sedan hon sattes på pianoskola vid fyra års ålder. Men när hon tog studenten var hon trött på att alltid vara duktig. Hon flyttade långt hemifrån, färgade håret lila och började sitt nya liv. Det musikaliska intresset har hon dock behållit och älskar fortfarande att spela musik.
Egen åsikt

Själv tycker jag att det var superkul att göra denna sim. Nöjd är jag också! Det var riktigt kul att göra en sim med så bra riktlinjer, skönt att inte behöva tänka så mycket själv hihi. 
CC som jag använde

Jag försökte använda reletivt lite CC, men det blev en del trots allt.  Jag har använt hudtoner, läppstift och linser från S-Club. Håret är från Beaverhousen och skor från Pixicat. CC't följer med i nedladdningen.
Jag ska fixa så att ni kan ladda ned henne från exchange när datorn kommer tillbaks. Glömde att göra det i spelet, ledsen.


Youtuber- Chrillsims3

2014En person som gör väldigt coola hus är Chrillsims3. Han lägger ut välgjorda videos på YouTube och är sjukt duktig. Dock har jag inte sett att han använder CC vilket gör att om man inte har alla expantioner eller så ersätts det av andra, ibland lite fulare möbler. Men hans videos är snyggt gjorda och han är väldigt duktig och från Sverige! Men i sina videos pratar han engelska, kanske inte den bästa men man försåt vad han säger vilket är huvudsaken.


Inte tid idag

2014Nope, idag hade jag ingen tid att spela. Har mycket läxa och va upptagen hela dagen, men jag vill inte att bloggen ska dö för det så jag slänger upp lite annat. Denna veckan hoppas jag på bättre uppdatering, men min dator kommer att göra en reset. Typ på onsdag, så jag kommer att behöva lämna in den och avinstallera Sims för ett tag. Dock tror jag att jag satsar på TS3 lite och inte installerar TS4 tills min nya dator har kommit till. Hoppas ni kan stå ut med detta! Önskesimmarna fixar jag troligen imorgon, kramkram!