Photoshop

2015Hahahaha, jag är så beroende av PhotoShop. Just nu...hrmm... kör jag bara på deras tstperiod flera gånger om. Photoshop är så enkelt, och för mig handlar det bara om att kunna fippla hit och dit med lager, men även andra roliga saker. Fcik lite inspiration från PewDiePie och gjorde bilden ovan. Fabulös.
Men även en del mer sseriösa projekt. Photoshop är så givande att lära sig, och enormt kul. Själv har jag ett fotointresse då photoshop kommer väl till hands. Mitt tips till er är absolut att testa Gimp innan eller bara Photoshop direkt, du kan ladda ner det från deras hemsida. Alltså första ladda ner deras program eller internettjänst som likna origin och heter Adobe Creative Cloud och sedan därifrån en testversion på photoshop CC(?). Värt att testa, men varning, du blir fast.
Och just det ja. Idag la jag upp ett nytt videoklipp. Helt plötsligt blev jag väldigt social på både bloggen och youtube. Wow. Men ni alla får ha en trevlig helg, Au Revoir!


DAGS ATT JOBBA

2015Både Spacesims och Simsdeluxe har varit och testat det nya expantionspaketet som kommer till Sims 4 den 1 April och skrivit ett inlägg på vadera blogg om det. Och ni kan klicka på deras namn för att komma till inläggen. Jag vill bara säga tack, för att inläggen var ytterst nogranna och... jag älskar deras bloggar rent generellt. Så kolla in dem, det är bara ett litet tips från mig. Själv är jag helt överexhalterad över detta och inser att jag kommer bli luspank...kommer ni köpa det? Glad lördag gott folk! :))


Datorspex

2015 
Detta är det chassit jag använder

Simsstar frågar: 
Haha gud! oroligt att hon dog av en godisautomat. Synd dock. 
Men min fråga var om min dator.... Den klarar inte ens av att ha kvalitén på MEDEL! Det bara blir svart på skärmen. går det att fixa eller e det bara att leva med? Jag spelar på mac. Vad spelar alla andra på för dator? Funderar på att någon gång kanske sätta ihop en egen dator. Eller i alla fall köpa en riktigt bra typ speldator. Har du något förslag på något sådant? Vad spelar du själv på för dator? 

Haha, ja, otur är min starka sida ;) Angående problem med just spelet vet jag inte så mycket men jag rekommenderar att du testar att installera om spelet, i bästa fall räcker det med bara grundspelet och inga expansioner eller prylpaket. Och att se över dina eventuella CC-filer för det kan ställa till med saker. Och glöm inte att ta vara på de simmar du vill ha kvar!
Hjälper inte detta vet jag inte riktigt, men tycker du om att spela datorspel och är beredd att lägga en slant på en bra speldator tycker jag att du ska satsa på det. För min egna del tycker jag att det höjer spelupplevelsen något otroligt och jag ångrar det absolut inte. Just Mac är kanske inte den bästa datorn för just spel, där tycker jag att PC är en aningens mer vattentätt.
Jag har själv byggt min dator och valt delarna själv, men jag har för mig att man kan betala för att någon annan (T.ex Inet eller NetOnNet) ska sätta ihop den. Om man ska köpa en speldator rekommenderar jag att man väljer delara själv för att sedan bara kunna uppgradera t.ex grafikkortet om det blir gammalt och inte eventuellt hela datorn.
Jag köpte större delen av mina spex på Inet och Cdon, men även Webhallen är bra. Där kan man få mycket hjälp med vad man ska välja (dock inte Cdon) och vad som är bäst. Dock hade jag min brorsa som hade byggt sin speldator två år tidigare, så jag fick lite skjuts på hans erfarenheter.
Och om man ska lägga lite extra pengar på något i datorn skulle jag välja RAM-minne, men det är inte så dyrt, ett bra grafikkort och en bra processor. Själv använder jag 8GB i RAM, en i5 Processor från IntelCore och ett garfikkort som jag tuvärr inte minns vad det heter, men det är från Nvidia och Geforce där du även får med ett bra inspelningsprogram om man så önskar. Men som sagt, fråga dem på Webhallen och Inet, för det är proffs och kan ge dig mycket hjälp om du bestämmer dig för att bygga en dator. Dock varnar jag dig för att det kan bli dyrt, så en budjet är bra, och Prisjakt är en toppensida. 


 

Hoppas att detta hjälpte dig, och har du mer frågor svarar jag jättegärna! Glad lördag! :)