En sommardag - Price

2016En bra dag börjar alltid med ett skänt dopp i poolen- för alla. Till och med lilla Jonathan verkar tycka om att svalka sig i familjens pool. Detta var en av de större investeringarna familjen gjorde när de köpte tomten där deras nya hem nu står.
Och som vanligt står Alfie för dagens middag- ekologisk pasta med pastasås. Och inte verkar han vara så bekymrad över att få utöva sin hobby.
När flockens ledare har gått och lagt sig är det bara Jonathan som är vaken och då passar han på att leka lite med sig själv och sin favoritleksak som piper så högt att den antagligen skulle kunna väcka hela staden- tur att dessa människor sover djupt.
Allt verkar vara i ordning i det lila huset på berget. Bara lite regn som kom på kvällen, men det brukar inte skada någon. Vi får väl se hur länge denna idyllen håller i sig.


Familjen Price

2016Familjen Price bor just nu i ett litet hus i Isla Paradiso med deras hund Jonathan. Hit kom de för drygt en månad sedan då de bestämde sig för att flytta till enmer familjevänlig plats. Efter en del undersökningar om jobbsituationen i staden bestämde de sig för att flytta med Jonathan som bara var en liten valp vid den tiden. 
 
Fyra månader senare stod de båda med fötterna på Isla Paradisos gröna gräs. De har nu båda fått jobb, Alfie som barnskötare och Jade som forskare. 
Jade är den mer uppskruvade i familjen med koll på det mesta. Hon håller koll på ekonomin, olika tider och annat som ska fixas. Alltid lite på helspännsåvida det inte gäller en mysig middag- då slappnar hon mer än gärna av.
 
Alfie däremot är en lugn typ som sällan stressar. Han tar få saker särskilt allvarligt men kan däremot vara lite ivrig nä det kommer till saker han tycker om, som vintern och matlagning. Dock har han en viktig prinip- att vara snäll mot miljön och att inte slösa bara för att man kan. 
 
Jonathan är också en lugn typ- för det mesta. Inget är viktigare än familjen och att se till att människorna mår bra samtidigt som att han aldrig har något emot att lära sig nya färdigheter.


Jag vill läsa fler bloggar

2016Nej, inget storhetsvanisinne. Jag vill bara läsa fler simsbloggar, halvt beroende av det... Och jag kommer länka era bloggar om ni kommenterar de här nere, men jag har själv ingen stor blogg så det var det jag menade med storhetsvansinne. Eller, aja whatever. Jag vill läsa fler bloggar!