Ricky Steph

2014



Önskning

Tove önskade följande:
 
Namn: Ricky Steph 
Kön: Tjej 
Ålder: Ungdom 
Hår: Ljuslila med en ganska tydlig brun utväxt. 
Ögonfärg: Brun 
Kläder: Ljusa kläder. Väldigt mycket vitt och pastellfärger. 
Med eller utan CC: Med cc, men skriv gärna en cc-lista om du har tid. :) 
Expansioner och prylpaket: Husdjur, Kvällsnöjen, Semesterparadis, Årstider, Destination Världen, Universitetsliv, Leva Livet, Drömjobb och Sovrum och badrum. 
Egenskaper: Galen, festprisse, slabbig, upprorisk och virtuos. 
Smink: Tydlig eyeliner men annars ganska neutralt. 
Biografi: Ricky har alltid varit den snälla och duktiga tjejen. Hon har spelat musik och olika instrument ända sedan hon sattes på pianoskola vid fyra års ålder. Men när hon tog studenten var hon trött på att alltid vara duktig. Hon flyttade långt hemifrån, färgade håret lila och började sitt nya liv. Det musikaliska intresset har hon dock behållit och älskar fortfarande att spela musik.
Egen åsikt

Själv tycker jag att det var superkul att göra denna sim. Nöjd är jag också! Det var riktigt kul att göra en sim med så bra riktlinjer, skönt att inte behöva tänka så mycket själv hihi. 
CC som jag använde

Jag försökte använda reletivt lite CC, men det blev en del trots allt.  Jag har använt hudtoner, läppstift och linser från S-Club. Håret är från Beaverhousen och skor från Pixicat. CC't följer med i nedladdningen.
Jag ska fixa så att ni kan ladda ned henne från exchange när datorn kommer tillbaks. Glömde att göra det i spelet, ledsen.