Vince 2.0 - Dö för sitt jobb

2015Innan Agneta tar sig till sitt andra och nya jobb tar hon och möter upp en annan sim. De träffades under en jobbintervju och fick lite smått intresse för varandara. Men vi får se hur det blir. Vad tycker ni?
Eftersom Agneta varken kan leva på butikenhela livet och för att skaffa sig lite erfarenhet har hon bestämt sig för att skaffa jobb inom vården. En "pigg" och glad Agneta anländer till sjukhuset några minuter sen redo för sin första dag.
Hon passar på att träffa lite nya arbetskamrater, och vissa verkar kunna dö för sitt jobb här, bokstavligt talat. Men alla är väldigt trevliga, men det är förvånandsvärt mycket pasienter som kommer in, fast det är inte så konstigt. bara Agneta har varit sjuk mer än tregånger på fem dagar...
Men uppenbarligen så var hon inte jättepiggtrots allt och måste kila iväg och ta en kaffe för att få i sig lite energi. man får ju inte göra fel inom vården!
Men humöret var det inget fel på, och hon undersöker sin sista patient med ett smile och får därefter sluta för dagen. Nästa gång ska hon kanske inte möta upp någon innan... trots att Agneta börjar bli smått desperat efter kärlek, hon är j snart vuxen och vill ju såklart ha egna barn!