Familjen Houston- Framtiden

2014



Kronofogden kommer, vänner går förlorade och rutinerna krossas! Därför bestämde sig Kim för att ta ett samtal med Angelica, något som inte är vanligt nuförtiden. Paparazzis väntar bara på deras snedsteg och ryktena går mellan mun till mun förfullt!
Under samtalet diskuterade hur de skulle få kontroll över livet igen och vad som skulle hända när Kim behövde börja jobba igen. Då fick Angelica fick en total snilleblixt! Om de åkte till framtiden så kunde de köpa sig en plumbot istället för en butler. Det är ju dessutom både Kim och Angelicas stora dröm, att få åka till framtiden. Det skulle kunna upprätthålla lite rutiner, men de bestämde sig, trots Angelicas iver att vänta till Lydia har blivit lite större, alternativt att bara en person skulle ta sig till framtiden. 
För att lösa detta med tidsbristen hos Lydia vidtog Angelica en stor återgärd, hon sa upp sig på sitt jobb. Det skulle ge mer tid hemma, och hon kunde börja fokusera på vad hon verkligen tyckte om. Och planerande av framtiden är i full gång...
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?