FAQ: Mina familjer

2014Tänkte att jag kunde presentera mina familjer... För bärvarande har jag bara tre stycken, och jag tror att det kommer hålla sig så. Jag är sjukt dålig på att spela i generationer, men det är defenitivt ett mål. 
Först ut har vi min 100 babies challange. Detta är Juliett Sanders, första generationen. Barnlös. Eller jo, hon födde ett barn men det kunde inte åldras så jag tog bort det... Familjen skapades igår.
Sedan har vi ju Hilton ofc. Tiara, Loa, Nemi som har färgat håret, Claus, Melody och Dallas. Väl kända för er som läser denna blogg.
Och sedan min Double PGC. Äldst är pappa Alfonso, sedan mamma (som jag glömt namnet på...). Och bland barnen är det Astrid i röd/svart klänning och Ottilia bredvid och sin tvilling Anna-Klara som sitter i sin mammas famn. Hon har en åldringsbugg och är ett småbarn. Och sedan har vi trillingarna varav namnet på pojken jag också glömt. Men arvinge som sitter i mitten heter (MEN HERREGUD JAG GLÖMDE DET PRECIS OCKSÅ, OMFG.) och sin trillingsyster Elsa bredvid. Godnatt! Ursäkta kvalitéen på bilderna och inlägget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?