Familjen Price

2016Familjen Price bor just nu i ett litet hus i Isla Paradiso med deras hund Jonathan. Hit kom de för drygt en månad sedan då de bestämde sig för att flytta till enmer familjevänlig plats. Efter en del undersökningar om jobbsituationen i staden bestämde de sig för att flytta med Jonathan som bara var en liten valp vid den tiden. 
 
Fyra månader senare stod de båda med fötterna på Isla Paradisos gröna gräs. De har nu båda fått jobb, Alfie som barnskötare och Jade som forskare. 
Jade är den mer uppskruvade i familjen med koll på det mesta. Hon håller koll på ekonomin, olika tider och annat som ska fixas. Alltid lite på helspännsåvida det inte gäller en mysig middag- då slappnar hon mer än gärna av.
 
Alfie däremot är en lugn typ som sällan stressar. Han tar få saker särskilt allvarligt men kan däremot vara lite ivrig nä det kommer till saker han tycker om, som vintern och matlagning. Dock har han en viktig prinip- att vara snäll mot miljön och att inte slösa bara för att man kan. 
 
Jonathan är också en lugn typ- för det mesta. Inget är viktigare än familjen och att se till att människorna mår bra samtidigt som att han aldrig har något emot att lära sig nya färdigheter.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?