Vince 2.0 - Tack Juni

2015Det är tidig morgon och Agnetaär redan på plats. Innan det är dags att öppna affären för dagen måste hon vänta in en person, och äta frukost såklart.
Det är ingen mindre än hennes bror Eli Vincesom är nyanställd i butikenm och han kommer i god tid redo för sin första dag.
Affärerna går väldigt bra (speciellt efter en TV-reklam...)och hela familjen får hjälpa till när det behövs oavsett om man vill. Men Madison har lite svårt att greppa att hennes lillasyster kan driva en affär mycket bättre än henne.
Och affären är öppen på väldigt oregelbundna tider.Ibland bara på morgonen och det har till och med hänt att dn har varit öppen flera dygn i streck! Men med en anställd så får man ändå begränsa sig lite, och tacka vet jag personalrum med säng.
Men någon gång måste man ju stänga och de flesta går därifrån med en glad min, andra är kissnödiga eller trötta. Trots att Agneta inte vill erkänna det ligger den största förtjänsten hos Juni om fortfarande jobbar som stjärnkock och drar in multum. Annars hade detta varit en dröm långt borta.
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?